HotConcept - Hot Scopex

Artikel 3 van 11
€ 18,75 (inclusief btw)

De HotConcept HOT SCOPEX is een boilie die alweer in 2003 bedacht is. Combineer een schrale boilie met rijke ingrediënten, dat was destijds het doel. De SCOPEX-flavour die HOTCONCEPT gebruikt benadert de originele die wijlen Rod Hutchinson ooit bedacht. Vol aroma en absoluut een favoriet voor karpers in binnen- en buitenland. Maar er is meer, veel meer!

De HotConcept HOT SCOPEX is een ‘golden oldie’ in een geheel nieuw jasje. Is een normale Scopex-boilie vrij schraal, de HOT SCOPEX is allesbehalve dat! Deze boilie zit boordevol met chili-flakes die we speciaal geïmporteerd hebben uit China. Karpers zijn gek op heet, ze kunnen er geen genoeg van krijgen! Om het echt helemaal af te maken hebben we fenegriek toegevoegd, een bijna vergeten ingrediënt, een kruid dat bewezen een eetlustopwekker is bij karpers. Kortom, onze scopex-boilie is niet schraal maar rijk!

TIP!
Voer niet te veel! Pas als je de vis duidelijk op de plek hebt dan voer je bij. Beter voer je om het uur 10 boilies, dan 5 kilo in één keer. Zit je echter goed op de vis? Dan moet je niet al te zuinig doen, maar ga eerder voor regelmaat dan voor storten. Dit gaat je sowieso vis opleveren!

© 2023 - 2024 hotconcept | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel