HotConcept - Crunchy Crab

Artikel 4 van 11
€ 18,75 (inclusief btw)

De HotConcept CRUNCHY CRAB is een boilie boordevol met vismeel, de perfecte Monster Crab flavour en is voorzien van maar liefst twee (!!!) crunchy ingrediënten! Iedere zichzelf respecterende karpervisser weet dat een ‘krakend’ geluid onder water vis aantrekt. Daarom zijn tijgernoten ook zo goed. Om dit effect te benaderen hebben wij besloten om onze CRUNCHY CRAB te voorzien van stukjes pinda én van 2 mm halibut-pellets…

De HotConcept CRUNCHY CRAB is een echte karpermagneet. De zeer open structuur zorgt ervoor dat alle mooie ingrediënten direct na het voeren of inwerpen beginnen met uitwasemen. De Monster Crab Flavour is geen ‘dunne’ tweedimensionale smaak/geur, nee, deze flavour gaat de diepte in. Dankzij de toegevoegde eetlustopwekkende amino’s zal de karper na het eerste hapje niets anders meer willen. Tel daar de crunchy stukjes pinda en de mini halibut-pellets bij op en doe de rekensom zelf maar. Blanken is geen optie!

TIP!
Combineer tijdens het voeren de CRUNCHY CRAB met goede tijgernoten. Voer niet te compact, maak hoopjes voer hier en daar en voer rond je haakaas verspreid. Té compact voeren veroorzaakt traag azende vissen, beter voer je verspreid zodat de vissen moeten zwemmen en zichzelf sneller haken bij een opname.

© 2023 - 2024 hotconcept | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel